Градско шеталиште бб, 32000 Чачак +381 (0)342 360
Ћир  |  Lat  |    |    |    |    |      

Вести

Најновије вести

Најава манифестације “Гулашијада“ у Пријевору

Гастрономска манифестација “Гулашијада“ биће одржана овог викенда у Пријевору, а програмом је предвиђено да у петак, 27. маја, са почетком у 18.00 часова  буде одржан промотивни концерт “Виолинисти Прањани“, а потом и вечерњи наступ Радише Ур

Рок фестивал ПРИЧА 17. и 18. јуна у Чачку

Рок фестивал ПРИЧА ове године стартује мало раније него очекивано. Придружите се незаборавном проводу, дружењу и доброј панк рок музици 17 и 18 јуна 2022. године у Чачку.

Представници Туристичке организације Чачка у студијској посети Истри

Представници Туристичке организације Чачка су са колегама из туристичких организација, чланица ТО регије Западна Србија, од 18. до 22. маја 2022. године,   учествовали су у студијској  посети Истри.

Студијски програм посете туристичких новинара и блогера

У организацији Туристичкe организације регије Западна Србија и Туристичке организације Чачка, у понедељак 23. маја, организаован је студијски програм посете туристичких новинара и блогера  граду Чачку и Овчарско –кабларској клисури.

Промотивна шетња у Чачку поводом Међународног дана музеја

Поводом Међународног дана музеја, у оквиру манифестације “Музеји за 10“, Чачанска секција Удружења туристичких водича Србије, Туристичка организација Чачка и установе културе позивају Вас на бесплатну промотивну шетњу.

Програм “Музеји за 10“ у Чачку

Народни музеј  у Чачку  и ове године учествује у националној манифестацији “Музеји за 10“.  Програми ће се одвијати на две локације.

Најава нове сезоне – крстарење Овчарско-кабларском клисуром

Са  пристаништа на језеру Међувршје, од 30. априла  креће нова сезона пловидбе катамаранима. 

Планинaри из Словеније боравили у Овчарско-кабларској клисури

Чланови Планинарског друштва “Меркатор“ из Љубљане  претходних неколико дана боравили су у Овчарско-кабларској клисури. 

Мобилна апликација Култура Чачак од данас доступна за информисање о дешавањима у установама културе у Чачку

Мобилна апликација Култура Чачак путем које се могу добити информације  о дешавањима у свим установама културе у Чачку од данас је доступна.