Градско шеталиште бб, 32000 Чачак +381(0) 32 343 721
Ћир  |  Lat  |    |    |    |    |      

Међународни мастер клас Стефана Миленковића у Чачку

Међународни мастер клас  Стефана Миленковића у Чачку

Светски познати виолиниста Стефан Миленковић и национална платформа “Србија ствара“, уз подршку Туристичке организације Чачка организују Међународни мастер клас виолине у Србији.

Виолински камп намењен је талентованим ученицима и студентима класичне виолине широм света биће одржан од 2. до 17 јула 2021. у Чачку. 

 

Програм двонедељног кампа креирао је управо Стефан Миленковић на основу више од двадесет година педагошког искуства на неким од најпрестижнијих светских музичких колеџа, међу којима и Џулијард школа у Њујорку, али и на основу разних едукација које је и сам похађао. Један од највећих српских виолиниста и најмлађи дипломац на Универзитету уметности у Београду, последњих година био је и редовни професор виолине на Универзитету Илиноис и гостујући професор на Музичкој Академији у Београду.   

 

Полазници мастер класа похађаће свакодневне теоријске и практичне групне и индивидуалне часове са Професором Миленковићем, дневне часове физичке спреме специфично развијене за музичаре, као и технике специјализованог дисања посебно релевантних за јавне наступе.

 

Пријаве за мастер клас трају до 1. маја, након чега ће 31. маја Професор Миленковић одабрати 10 најбољих кандидата, који ће потом у јулу похађати двонедељни програм у Музичкој школи “Др Војислав Вучковић“ у Чачку. Више детаља о програму, пропозицијама и условима похађања мастер класа сви заинтерсовани могу пронаћи на web страници Стефана Миленковића www.stefanmilenkovich.com